Home / Velp / Doorgereden na aanrijding

Doorgereden na aanrijding

VELP – Zaterdagmorgen vond rond 10.15 uur een aanrijding plaats op verkeersplein Velperbroek, ter hoogte van het tankstation voor de stoplichten . De bestuurder van de eerste auto is afgevoerd naar het ziekenhuis. De veroorzaker is waarschijnlijk doorgereden, omdat er geen voertuig meer te bekennen was. Wel is veel glas en rommel gevonden en een verloren kentekenplaat. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan, of de dader gepakt is met aanzienlijke schade aan de auto is momenteel nog niet bekend. Er waren gedurende het onderzoek 2 rijstroken afgesloten.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.