Home / Eerbeek / Kerstbomen voor het goede doel

Kerstbomen voor het goede doel

EERBEEK – Ook dit jaar hebben de kinderen van basisschool de Imker in Eerbeek weer kerstbomen opgehaald voor het goede doel. Voor de s30 kerstbomen die gezamenlijk inzamelden, is 175 euro verdiend. Het gehele bedrag kan worden geschonken aan een goed doel. Na het inleveren aten de leerlingen traditiegetrouw een frietje, beschikbaar gesteld door Huub van cafetaria ’t Centrum.

Het goede doel is dit jaar Pink Robbon en niet zomaar. Een gezin van de Imker loopt het Pieterpad. Dit is gestart na het overlijden van de moeder van dit gezin die vorig jaar op veel te jonge leeftijd is overleden. Het jonge gezin loopt ter nagedachtenis deze wandeltocht. Het sponsorgeld dat zij hiermee verdienen wordt gedoneerd aan Pink Ribbon. De leerlingen willen het bedrag van 175 euro 1 februari om 17.00 uur overhandigen aan het gezin, bij cafetaria ’t Centrum in Eerbeek.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.