Home / Doesburg / Nieuwe kegelaars welkom in Doesburgs Kegelcentrum

Nieuwe kegelaars welkom in Doesburgs Kegelcentrum

DOESBURG – De Doesburgse kegelaars zijn heel trots, maar vooral erg blij met hun nieuwe Kegelcentrum, dat begin januari officieel is geopend. Na vier jaar spelen buiten Doesburg, hebben de verenigingen eindelijk weer hun eigen pek.

Vier jaar geleden sloot de Commanderije haar deuren, de vaste stek van de kegelaars in Doesburg. Een nieuwe plek werd niet snel gevonden, maar uiteindelijk kon een nieuw kegelcentrum worden gebouwd tegenover zwembad Den Helder. Alle zeven Doesburgse kegelverenigingen, drie voor dames, die voor heren en één gemengde club, vinden hier onderdak en kunnen hier wekelijks een avond oefenen. Als er voldoende belangstelling is, wordt er ook nog een middagclub opgericht. Aanmelden hiervoor kan via tel. 0313-473824.
De toekomst van het kegelen is vastgesteld en de verenigingen nodigen belangstellenden nu met een gerust hart uit om lid te worden. De adressen van alle clubs zijn vermeld in de gemeentegids. Wie eens kennis wil maken met de kegelsport, kan iedere zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur naar de kegelinstuif. Voor 3 euro mag iedereen meespelen. Kegelballen zijn aanwezig, men wordt wel verzocht gymschoenen mee te nemen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.