Home / Rheden / Binnenbrand in Rhedense woning

Binnenbrand in Rhedense woning

RHEDEN – Vrijdagmiddag rond half vijf brak brand uit in een woning aan de Beatrixlaan in Rheden. De binnenbrand op de bovenverdieping was door onbekende oorzaak brand ontstaan. De brandweer kwam met twee wagens ter plaatse en had de brand snel onder controle, de bewoners werden ter plekke behandeld door ambulance medewerkers, nadat ze teveel rook hadden binnen gekregen. Een jongen werd voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. Er is grote brand- en roetschade op de bovenverdieping. Met behulp van een overdrukventilator werd de rook uit het huis geblazen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.