Home / Doesburg / Exposanten gezocht

Exposanten gezocht

DOESBURG – Bibliotheek Doesburg zoekt exposanten voor de maanden maart en april, ook de maanden juli en augustus staan nog open. De bibliotheek beschikt over een ruime expositiegelegenheid. Men is welkom om schilderijen, wandkleden, merklappen, keramiek en meer in de bieb aan het publiek te tonen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Elly de Ruiter via tel. 0313 – 473048 op dinsdag van 16.30 tot 20.30 uur en op woensdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 17.30 uur of stuur een mail naar e.de.ruiter@bibliotheekwestachterhoek.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.