Home / Rheden / Dorpsvisie Rhedens Dorpsgezicht wordt aan de raad aangeboden

Dorpsvisie Rhedens Dorpsgezicht wordt aan de raad aangeboden

RHEDEN – Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang overhandigt op 14 februari om 19.30 uur de dorpsvisie van het dorp Rheden aan de gemeenteraad en het college, tijdens de raadsvergadering in het gemeentehuis in De Steeg.

De belangenvereniging heeft het afgelopen jaar het initiatief genomen om een dorpsplan- of visie voor het dorp Rheden te ontwikkelen. Er zijn veel gesprekken gevoerd met verenigingen, ondernemers, sleutelpersonen, Rheden kenners, individuele dorpsbewoners en natuurlijk de leden.
De vele informatie die is verzameld, is verwerkt in een boekje dat de titel Rhedens Dorpsgezicht heeft gekregen; het dorp Rheden gezien door de ogen van de bewoners. Het geeft inzicht hoe Rhedenaren hun dorp ervaren op ruimtelijk, sociaal en economisch gebied, het bevat dingen die zij willen blijven koesteren, maar vooral wat voor verbetering in aanmerking komt. Rhedens Dorpsbelang ziet de plannen het liefst met elkaar in 2025 gerealiseerd en verbeterd.

Chris van Zwam, tel. 06 – 20908396
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.