Home / Bronkhorst / Volkstuinen te huur in Brummen en Eerbeek

Volkstuinen te huur in Brummen en Eerbeek

EERBEEK / BRUMMEN – Volkstuinvereniging Brummen en Eerbeek heeft met ingang van het nieuwe seizoen een aantal tuintjes beschikbaar in beide dorpen. Het voorjaar komt er toch echt aan en het wordt tijd om de tuin klaar te maken voor het voorjaar. Wie zelf groente wil verbouwen, maar daarvoor niet de geschikte tuin hebben, kunnen een volkstuin nemen. Tuinieren is een ontspannen bezigheid, het is leerzaam voor de (klein)kinderen en het resultaat is natuurlijk erg lekker. Een tuintje huren is niet duur, het kost enkele tientjes per jaar. Zowel in Brummen als in Eerbeek zijn tuinen beschikbaar, variërend in grootte van 75 tot 150 vierkante meters. Wie in Brummen een tuin wil huren, kan bellen met Henk Lugtenberg, tel. 0575-561259. Contactpersoon voor Eerbeek is Henk Kock, tel. 0313-652708.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.