Home / Dieren / Two Brothers: een moderne modezaak voor heren

Two Brothers: een moderne modezaak voor heren

DIEREN – Nog een paar weken, dan openen broers Brian en Wesley van den Enk hun eigen zaak. Two Brothers gaat moderne herenkleding verkopen voor alle leeftijden en gelegenheden.

Dieren kan wel een zaak met vlotte mannenmode gebruiken, vinden Brian en Wesley. Met name voor jongere mannen is weinig te vinden. Hun ouders Richard en Diana van den Enk runnen damesmodezaak Just More en horen daar regelmatig dat mannen echt de stad in moeten om een nieuwe outfit te kopen. “Maar dat hoeft straks niet meer”, vertelt Brian. “Ik ben net zo, als ik kleding nodig heb, ga ik gericht wat kopen. Mannen uit Dieren kunnen straks in hun eigen dorp terecht voor alles wat ze nodig hebben.”
Het concept van Just More spreekt de broers aan: klantvriendelijkheid staat op de eerste plaats. “We hebben voor iedereen een bakje koffie en een gezellig praatje. Dat wordt in andere winkels steeds minder, maar wij willen daar bewust ruimte voor maken.”
Daarnaast vinden Brian en Wesley het natuurlijk belangrijk om spullen te verkopen van een goede kwaliteit. “Daarom hebben we voor goede merken gekozen: EDC van Esprit, Cars Jeas, Tom Tailor, TT Denim, Carter & Davis, It’s Noize en Cavello. We willen een breed assortiment, zo breed mogelijk zelfs. Klanten kunnen bij ons terecht voor een fijne jeans, maar ook een pak en alles wat daartussen zit. Daarnaast gaan we ook accessoires verkopen, zoals horloges, petjes, sieraden, riemen en zelfs wat schoenen.” Iedere week komen er nieuwe artikelen binnen en wordt het assortiment vernieuwd.

Two Brothers komt in het pand van Just More aan de Wilhelminaweg, zodra de damesmodezaak is geopend in de winkel waar voorheen Wonink Schoenmode zat aan het Callunaplein. De openingsdatum is nog niet bekend, maar zal ergens halverwege maart zijn, omdat de winkel eerst flink wordt verbouwd. “We hebben een strak, modern interieur”, aldus de broers. “Het wordt een echte mannenwinkel.” Om hun klanten goed op de hoogte te houden, is Two Brothers overal op internet te vinden. Via hun eigen website www.2-brothers.nl, maar over een poosje ook op twitter en Facebook. “Hier willen we ook leuke aanbiedingen doen”, aldusWesley.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.