Home / Hoog-Keppel / Turnwedstrijden groot succes

Turnwedstrijden groot succes

HOOG-KEPPEL – Maar liefst 175 meisjes deden in januari mee aan de turnwedstrijden in de sporthal in Steenderen. Gymnastiekverenigingen De Sperwer uit Hoog-Keppel en DOG uit Baak hadden de handen ineengeslagen en deze wedstrijden georganiseerd voor een groot aantal verenigingen uit de regio. Wegens te weinig aanmeldingen deden er dit keer geen jongens mee, maar des te meer meiden lieten hun oefeningen zien: sprong, lange mat, ongelijke brug en evenwichtsbalk. Voor velen was dit een eerste gymnatiekwedstrijd, een zogenaamde pre-instapwedstrijd. Vanaf negen jaar mogen kinderen meedoen aan de officiële wedstrijden. Toch was ook in Steenderen een officiële jury aanwezig, die de oefeningen tot in detail beoordeelde en daarna bekers en medailles uitreikte. De kinderen die niet in de prijzen vielen, waren in ieder geval een leuke ervaring rijker en gingen met een vaantje naar huis.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.