Home / Eerbeek / Prijzen voor karateclub Eerbeek

Prijzen voor karateclub Eerbeek

EERBEEK – Een delegatie van karateka’s deed in januari mee aan de NK JKA Open Kampioenschappen, zo ook vijf van Karate Club Eerbeek (KCE). Er waren deelnemers uit Nederland, België en Duitsland. KCE had twee deelnemers in het onderdeel Kumite (vrij vechten) en vijf deelnemers in het onderdeel Kata (patroon van verplichte bewegingen). Er is fel gestreden, maar de dames en heren van KCE lieten zich niet op de kop zitten. Door goede voorrondes te vechten hebben Juno Rutten en Ernst-Jan Peters zich in de halve finale Kumite geplaatst. Juno behaalde de derde, Ernst-Jan een zwaar bevochten vierde plaats. Juno eindigde op het onderdeel Kumite eveneens op de derde plaats. Noa Roos en Silke Woerts haalden elk een vijfde plaats. Ferry Bergeman en Ernst-Jan Peters hebben hun eerste ronde Kata nipt verloren en waren al vroeg in het toernooi uitgeschakeld. Zie voor meer informatie over sport en over Karate Club Eerbeek www.karateclubeerbeek.com.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.