Home / Dieren / Cursus stemvorming

Cursus stemvorming

DIEREN – Musica Allegra biedt vanaf dinsdag 7 februari een korte cursus stemvorming voor mensen die in een koor zingen of dat willen doen. In een kleine groep wordt gewerkt aan groei in bewustzijn van houding, adem, resonans, kwaliteit van de toon en dergelijke. Er zijn nog plaatsen vrij. De lessen zijn van 18.30 tot 19.30 uur in de locatie in Het Rhedens. Aanmelden kan via tel. 0313-415603 of www.musicaallegra.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.