Home / Doesburg / Phantoms zoekt heren

Phantoms zoekt heren

DOESBURG – Het Heren 2-team van volleybalvereniging The Phantoms in Doesburg is hard op zoek naar versterking. De bezetting van het team is minimaal, vandaar dat heren uit Doesburg en omgeving worden uitgenodigd zich aan te sluiten bij het team. Er wordt op woensdagavond gespeeld van 21.00 tot 22.30 uur in sporthal Beumerskamp in Doesburg. Niet alleen voor Heren 2 worden mannen gezocht, ook bij de recreanten en de jeugd zijn de heren ondervertegenwoordigd. Een keer meetrainen om te kijken of het bevalt, is altijd mogelijk.

www.the-phantoms.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.