Home / Regio / Bootcamp Veluwezoom in Dieren en Rheden

Bootcamp Veluwezoom in Dieren en Rheden

DIEREN/ RHEDEN – Per 1 maart start Mark Groeneweg met Bootcamp Veluwezoom in Dieren en Rheden. Deze vorm van buitensporten is overgewaaid uit de USA. Alle sporters kunnen hieraan meedoen, zowel gevorderden als beginners die veel calorieën willen verbranden.

Bij een bootcamptraining willen cario- en krachtelementen elkaar in hoog tempo af. Dit is een effectieve techniek om af te vallen, stressbeheersing te verbeteren, kracht te laten toenemen en uithoudingsvermogen te verbeteren. Er wordt getraind in een relatief kleine groep, zodat iedereen profiteert van een personal training, maar ook van de motivatie en stimulans van een groep. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en instructies en de trainer gebruikt alleen positieve stimulans. Er kan worden getraind op een eigen niveau. De training vindt plaats in de frisse buitenlucht, weer of geen weer.

www.outbootcamp.nl
info@veluwesport.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.