Home / Regio / Richtlijnen Cultuurfonds veranderd

Richtlijnen Cultuurfonds veranderd

REGIO – Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft de richtlijnen voor het verdelen van culturele subsidies voor instrumenten voor muziekverenigingen aangepast. Omdat de grootte van de verenigingen enorm verschilt in Gelderland, zijn de maximumbedragen verhoogd voor verenigingen met veel betalende leden. De richtlijn van 25 procent van de kosten van instrumenten tot maximaal 4000 euro blijft gelijk voor verenigingen met maximaal honderd betalende leden. Voor verenigingen tussen honderd en tweehonderd leden is het maximum 6000 euro en voor leden met tweehonderd leden is het maximum 8000 euro. Dit bedrag kan in drie jaar maximaal worden toegekend aan een vereniging. Wie een aanvraag wil doen, kan het best kijken op www.cultuurfonds.nl/gelderland.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.