Home / Bronkhorst / Wie ontvangt de Brummense Bikkel van 2012?

Wie ontvangt de Brummense Bikkel van 2012?

BRUMMEN – De gemeente Brummen reikt op vrijdag 27 april het jeugdlintje De Brummense Bikkel uit. De Brummense Bikkel moet kinderen en jongeren stimuleren om zich actief in te zetten voor de maatschappij en hun medemens. Naast de Brummense Bikkel krijgen de helden ook een cadeautje in de vorm van een eenmalig uitje dat zij zelf mogen uitkiezen.

De jeugdlintjes zijn er in twee categorieën: vier tot en met twaalf jaar en dertien tot en met zeventien jaar. Tot 6 februari kan iedereen zijn favoriete Bikkel doorgeven aan de Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek. Alle inzendingen worden door de jury, onder leiding van wethouder Frans Bruning, beoordeeld. Een Bikkel doorgeven kan via e-mail. k.vanaalst@welzijnbrummen of via een brief naar De vrijwilligerscentrale Brummen – Eerbeek, Postbus 141, 6970 AC Brummen, tav Brummense Bikkel. Vermeld duidelijk wie de genomineerde is, zijn adresgegevens en telefoonnummer. Laat ook duidelijk weten waarom deze persoon de Brummense Bikkel zou moeten winnen.

Tel. 0575 – 561988
E-mail. k.vanaalst@welzijnbrummen.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.