Home / Velp / Verkiezing Bloemtopper Groenhorst Velp

Verkiezing Bloemtopper Groenhorst Velp

De Open Dagen 2012 op woensdag 25 en zaterdag 28 januari staan voor de examenleerlingen van het Groenhorst Velp in het teken van de Bloemtopper 2012. Bezoekers van de open dagen fungeren hierbij als jury. Zij kiezen de topper, die samen met de andere leerlingen hun bloemstukken in de school presenteren.

De leerling met de beste beoordeling mag zich een jaar lang Bloemtopper noemen. Bezoekers van de open dagen maken naderhand kans op mooie bloemstukken. De topper ontvangt vier kaarten voor de Floriade in Venlo. Zaterdagmiddag om 14.00 uur zullen de winnaars van de bloemstukken en de Bloemtopper bekend worden gemaakt. De open dagen van het Groenhorst Velp zijn woensdag 25 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 28 januari van 10.00 uur tot 14.00 uur op de Pinkenbergseweg 5f in Velp.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.