Home / Eerbeek / Jubilarissen Eerbeekse Boys

Jubilarissen Eerbeekse Boys

EERBEEK – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Eerbeekse Boys werd er natuurlijk even teruggeblikt door voorzitter Peter de Zwaan. Sportief gezien gaat het de Boys goed. Ook het aantal leden groeit constant en voor het nieuwe seizoen heeft zich zelfs een compleet dameselftal aangemeld.

Na de toespraak was het traditiegetrouw tijd voor de huldiging van de jubilarissen. Dit jaar waren het er maar liefst negentien. Een jubilaris kwam zelfs uit Lemmer om het speldje in ontvangst te nemen. Dik Berends, Marcel van Brakel, Daniël Dorland, Arnoud Hoevers, Henk Huisman, Maarten van Ussen en Ilonka Wever – Boom zijn 25 jaar lid, Harrie Brink, Remco van de Bunt, Herman van Gijtenbeek, Peter Hulleman, Bert Kerseboom, John Kobussen, Wim Seesink en Bert Schotpoort zijn veertig jaar lid, Wim Arends en Jo Bereds zijn vijftig jaar lid, Geert Gierman zestig jaar en Johan Brouwer zeventig jaar. 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.