Home / Velp / Nieuwjaarsborrel & Uitreiking Jagyba Award 2011

Nieuwjaarsborrel & Uitreiking Jagyba Award 2011

VELP – Woensdagavond 11 januari vond de Nieuwjaarsborrel plaats en tevens de uitreiking van de Jagyba awards 2011. Tijdens deze gezellige avond werd er teruggekeken op het jaar 2011 en een toost uitgebracht op het nieuwe sportieve jaar.

Het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de Jagyba Awards 2011. In de maand december was het mogelijk een stem uit te brengen via Facebook en via de stembus in de club. Vooraf werden per categorie drie genomineerden geselecteerd op basis van hun bezoekersfrequentie, socialiteit en positiviteit. Bij elke categorie was het een spannende strijd hetgeen de volgende winnaars opleverden: Mannen: Arie Sijmonds, Dames: Valerié Eijrond en Jeugd: Sterre Bosveld.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.