Home / Bronkhorst / Winterse ATB-tocht VV Oeken

Winterse ATB-tocht VV Oeken

BROEK – Hoewel het weer eerder herfstig leek dan winters, verzamelden op zaterdagochtend in het clubhuis van VV Oeken maar liefst 48 bikkels die zich niet lieten weerhouden door flink wat regen en modder. Wat gingen deze mensen doen? Zich vrijwillig door het modderige bos laten leiden voor een sportieve mountainbiketocht van 30 km! Hoewel het de eerste keer was dat de activiteitencommissie van VV Oeken een dergelijke tocht organiseerde, was er een goede opkomst.
Na een kop koffie vertrok de groep die zich ‘de snelsten’ noemden als eerste richting Loenermark. Zij zouden als eerste de pitstop halverwege de route bereiken om zich te warmen aan de warme chocolademelk. De groep die zich daaropvolgend meldde was de grootste. Dit was de ‘iets minder snelle’ groep. Als laatste, maar zeker niet als mindere groep, kwamen de ‘recreatieve fietsers’.
Na afloop werden de sportieve fietsers voorzien van een kop erwtensoep waarna iedereen op weg ging naar een welverdiende warme douche. De activiteitencommissie heeft, gezien de positieve reacties, besloten dit zeker nog eens te organiseren.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.