Home / Rheden / Rheko Toppers van 2011

Rheko Toppers van 2011

RHEDEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van korfbalvereniging Rheko uit Rheden werden de Rhekotoppers van 2011 bekend gemaakt. Men kon stemmen op personen die zich het meest verdienstelijk hadden gemaakt voor de vereniging. Bij de jeugd won Marleen Terbeek en bij de senioren Fred Beumer. Onder luid applaus kregen beide Toppers uit handen van voorzitter Tjalling de Boer een oorkonde, een bon en een bos bloemen. 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.