Home / Rheden / Recreatiegids Welkom op de Veluwezoom in aantocht

Recreatiegids Welkom op de Veluwezoom in aantocht

REGIO – Het Toeristisch Platform Zuid Oost Veluwezoom gaat in samenwerking met de Regiobode wederom een nieuwe editie van de Recreatiegids maken. Rond begin april zal de gids verspreid worden.

Op dit moment worden de teksten van vorig jaar over de omgeving herschreven en misschien weet u nog informatie waarvan u denkt; het staat er nog niet in, maar zou prima in deze gids thuis horen. U kunt hierover contact opnemen met de voorzitter Peter Oversteegen, via info@veluwezoom.nl. Hij vertelt: “Ook foto’s van de regio die rechtenvrij zijn, zouden we graag ontvangen. Met elkaar kunnen we er dan weer een mooie gids van maken.”
De opzet van de gids is om bewoners en bezoekers van de Veluwezoom te informeren over het Toeristisch aanbod. Startpunten van wandel en fiets routes, restaurants, hotels ,musea, attracties, agenda en de vele (gratis) markante punten uit de regio worden genoemd.

De Recreatiegids wordt jaarlijks gratis huis aan huis uitgegeven in het verspreidingsgebied van de Regiobode. Ook is de gids gratis te verkrijgen bij de leden van het Toeristisch Platform en de VVV kantoren. Bij hotels en bed & breakfast adressen wordt de gids aan gasten uitgedeeld. Meer dan 70.000 exemplaren worden gedrukt en in samenwerking met de gemeente Rheden en het RBT KAN ook uitgedeeld op diverse beurzen.

De gids wordt bekostigd door de leden van het Toeristisch Platform en andere adverteerders. Wilt u ook adverteren in dit info/naslag boekje en bent u nog niet benaderd, dan kunt u contact opnemen met de Regiobode.
Peter Oversteege vertelt: “Indien u als ondernemer lid bent van het Toeristisch Platform krijgt u een korting van 25% op de advertentie tarieven en een gratis vermelding in de ledenlijst. Voor Toeristische ondernemers is het lidmaatschap in ieder geval het overwegen waard. Voor € 125,- per jaar wordt u goed op de hoogte gehouden over het toerisme. Ontmoet u 78 collega ondernemers en heeft u een gratis vermelding met tekst en advertentie ruimte en de mogelijkheid gebruik te maken van de evenementenkalender op de site www.Veluwezoom.nl.”
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.