Home / Rheden / Alex Wiegmink in memorial

Alex Wiegmink in memorial

RHEDEN – Trimgroep Aad Steylen hield zondag voor de negende keer de Alex Wiegmink memorialloop, over de Posbank bij Rheden. In 2003 werd de fanatieke trimmer tijdens zijn hardlooprondje over de Posbank vermoord en nog steeds is de zaak niet opgelost.

Medetrimmers, vrienden en familie geven de hoop nog niet op. Op dit moment is er 44.000 euro aan tipgeld, waarvan 5.000 euro via het Alex Wiegmink Fonds is ingezameld. Ook de deelnemers aan de memorialloop doneerden zondag allemaal weer een euro. Steijlen is ervan overtuigd dat de ‘gouden tip’ nog steeds binnen kan komen en hoopt dat doel met het tipgeld te bereiken. Volgend jaar wordt de laatste memorialloop in de grootte gelopen, daarna alleen nog maar voor eigen kring.
Velen van de honderd deelnemers droegen zondag een T-shirt met de tekst: Wie vermoordde Alex? Ook de broers van Peter, Marcel en Wim van Alex waren aanwezig. Na een minuut stilte, kon de loop beginnen. Men kon vijf, tien of vijftien kilometer rennen. Voor alle kinderen had Steylen een mooie medaille, als aandenken. – Foto Han Uenk.

www.alexwiegmink.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.