Home / Rheden / Recordbedrag voor Wurfbainsstichting

Recordbedrag voor Wurfbainsstichting

RHEDEN – Tijdens de opendag van sportcentrum De Cirkel in Rheden werd zondag de jaarlijkse Spinning- en fietsmarathon gehouden. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor de Wurfbainsstichting om hun stamkapitaal te vergroten. Ruim 35 fietsen en meer dan zeventig deelnemers zorgden voor een overvolle sportzaal. Later op de dag mocht een blije Ties Koek, voorzitter van de stichting, van Vincent Koch van De Cirkel een cheque van maar liefst 4500 euro in ontvangst nemen. Nog nooit eerder was het bedrag zo hoog. Beide partijen bedanken dan ook de deelnemers en de sponsoren.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.