Home / Rheden / Schone energie bij Kinderboerderij Rheden

Schone energie bij Kinderboerderij Rheden

RHEDEN – Kinderboerderij mag na de beoordeling van de jury van Kern met Pit, onderdeel van KNHM, meedoen met het nieuwe project: schone energie voor de dieren. De kinderboerderij wil laten zien wat je met windenergie kan doen. Groepen van scholen kunnen bij hen uitleg krijgen over windenergie. Met name het omzetten naar stroom wordt aan de kinderen getoond.

De kinderboerderij denkt dat het bewust worden van natuurlijke energie nog onvoldoende in de leefomgeving speelt. Zij willen jonge kinderen er bekend mee maken zodat vooral zij in de toekomst meer eigen energie zullen toepassen. Ook de bewoners van de kinderboerderij zullen er baat bij hebben.

www.knhm.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.