Home / Angerlo / Jansen nieuwe hoofdtrainer Angerlo Vooruit

Jansen nieuwe hoofdtrainer Angerlo Vooruit

ANGERLO – Het bestuur van Angerlo vooruit heeft vrijdag overeenstemming bereikt met Richard Jansen om het komende seizoen het eerste elftal van de voetbalvereniging te trainen. Jansen traint op dit moment =het tweede elftal van DVV, reserve eerste klasse uit Duiven. Jansen: “Ik ben heel blij dat we er samen uitgekomen zijn. Angerlo Vooruit is een mooie club. Voor zover ik het nu kan bekijken, is het eerste elftal een hartstikke goed team. Ze voetballen lekker mee in de top.”
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.