Home / Rheden / Carnavalsoptocht in Rheden

Carnavalsoptocht in Rheden

RHEDEN – Carnavalsvereniging De Heiknüüters in Rheden nodigt een ieder uit om mee te doen aan de carnavalsoptocht op zondag 19 februari. Groepen, verenigingen en buutgroepen, maar ook eenlingen of groepjes van twee kunnen meedoen. Er zijn verschillende categorieën om in mee te doen, haal hiervoor een inschrijfformulier bij het inschrijfadres. Om voor deelnamevergoeding in aanmerking te komen, dient men zich voor 13 februari aan te melden bij Ellen Mul aan de JP Coenstraat 5 in Rheden of per e-mail. ellen@csrheden.nl. Het opstellen begint op 19 februari om 12.30 uur. Opgeven bij het opstellen is ook mogelijk, maar dan vervalt de deelnamevergoeding. De start van de optocht is om 13.11 uur op de Arnhemseweg, nabij Ons Huis.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.