Home / Eerbeek / Daverend feest De Dwarsliggers

Daverend feest De Dwarsliggers

EERBEEK – In een volle residentie Spoorzicht in Eerbeek vond zaterdag het Prinsenbal van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers plaats. Het feest werd gepresenteerd en gehouden door de Hoogheden Prins Gerrit Jan den Eerste, Prinses Silvia en Adjudant Benno.

Vijf gastverenigingen waren naar Eerbeek gekomen om met de jubilerende Dwarsliggers het feest mee te vieren. Na de opkomst van de Hoogheden, Jeugdhoogheden, de Raad van Elf en alle andere geüniformeerden. Werd het feest geopend met het zingen van het lijflied door hofzanger Wilbert.
Hierna begon het eerste deel van de avond met diverse carnavaleske optredens van eigen leden. Na deze optredens werd de zaal omgebouwd, tafels gingen aan de kant en de voetjes van de vloer en al feestend ging het Prinsenbal nog tot in de kleine uurtjes door.

www.cvdedwarsliggers.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.