Home / Eerbeek / Spiker scoort goed bij de jongens

Spiker scoort goed bij de jongens

EERBEEK – De Eerbeekse volleybalvereniging Spiker timmert goed aan de weg. De miniafdeling groeit enorm, maar kan nog veel jongens gebruiken. Daarom houdt Spiker een Boys Only Training in sporthal de Bhoele.

 

Afgelopen vrijdag werd de eerste training een groot succes. De opkomst was buiten verwachting hoog. Spiker staat voor een grote uitdaging begin 2012. Hoe krijgt de Eerbeekse volleybalvereniging meer jongens bij de vereniging? De mini-afdeling pakte het plan op om actief naar de scholen te gaan om jongens te gaan werven. Gewapend met posters en flyers ging minicoördinator Elze Wilbrink op zoek naar jongens. “In eerste instantie mikken we op jongens in de leeftijd van tien tot twaalf jaar, maar ook hebben we een plan in de steigers staan om ook jongens vanaf zes jaar te gaan werven”, volgens Elze Wilbrink. In totaal werden er tien scholen bezocht in Eerbeek, Hall, Loenen en Laag Soeren. De leerkrachten en jongens reageerden erg enthousiast en de flyers werden gretig in ontvangst genomen. Nu maar afwachten hoeveel jongens de weg naar sporthal de Bhoele vinden.

“De eerste Boys Only Training op 20 januari werd een groot succes”, vervolgde Elze Wilbrink. “We waren goed voorbereid en Florentijn Bos, speler van Spiker heren 1, was bereid gevonden om de training te verzorgen. Samen met drie assistenten werd een zeer gevarieerd programma voorgeschoteld. De jongens waren enthousiast en heel leergierig. Veel facetten van het volleyballen kwamen aan bod en er liep al veel talent in de zaal.

Er volgen nog twee extra Boys Only Trainingen. Eerste training gemist, geen probleem. Geef je snel op voor de volgende trainingen. Deze speciale trainingen zijn op 27 januari en 3 februari van 16.30 tot 17.30 uur. Speciale aanbieding, de trainingen zijn gratis en vooraf aanmelden is gewenst, maar niet noodzakelijk. Meer informatie is te vinden op de website, www.spiker.nl of neem contact op via minis@spiker.nl of bel 0313-652309.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.