Home / Eerbeek / Podiumplaatsen voor amazones H.S.V. de Veluwezoom

Podiumplaatsen voor amazones H.S.V. de Veluwezoom

EERBEEK – Amazone Simone Boesveld van H.S.V. de Veluwezoom in Eerbeek gaat als een speer met haar paard Ability. Enkele maanden geleden maakte zij met dit paard de overstap naar de klasse M1 dressuur en dit weekend startte zij in deze klasse tijdens het concours in Brummen. De combinatie reed twee nette proeven die beloond werden met 189 en 193 punten, goed voor twee keer een plaats op de derde tree van het podium. Simone heeft daarmee alweer haar 9e winstpunt in deze klasse weten te bemachtigen, wat betekent dat zij nog maar 1 winstpunt hoeft te behalen om alweer startgerechtigd te zijn voor de klasse M2.

H.S.V. de Veluwezoom instructrice Noor van der Velden helpt niet alleen andere dressuurcombinaties naar succes, maar ook zichzelf, zo bleek dit weekend. Samen met haar paard Dowan kwam zij in Gorssel uit in de klasse Z1 dressuur. De combinatie behaalde hier een winstpunt en een mooie tweede plaats.

Lisa Tervoort, die kort geleden nog uitgeroepen werd tot kringkampioen M1 dressuur van dit indoorseizoen, zette dit weekend samen met pony Kasper weer haar beste beentje voor in de dressuurring. In de klasse M1 behaalde de combinatie een eerste en een tweede plaats.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.