Home / Regio / Deelnemers gezocht voor grote beplantingsactie

Deelnemers gezocht voor grote beplantingsactie

ANGERLO / GIESBEEK / LATHUM – Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) houdt op dinsdag 31 januari om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in het dorpshuis van Groessen voor alle inwoners van de Liemers. SLG wil samen met bewoners het landschap in de Liemers mooier maken. Op deze avond hoort met een interessant verhaal over het kenmerkende landschap van de Liemers en over cultuurhistorische erven met bijpassende beplanting. Ook kan men zich opgeven voor een erfbezoek door een adviseur van SLG. Het plantmateriaal schaft het landschapsbeheer voor alle deelnemers tegelijk aan zodat het voordeel doorberekend kan worden. Tijdens de gezamenlijke uitdeeldag op 17 maart ontvangt elke deelnemer zijn beplanting. De zaal in Groessen aan de Isiodorusplein 4 is open om 19.45 uur, de koffie staat klaar.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.