Home / Doesburg / Rivalen start Kangoeroe Klup

Rivalen start Kangoeroe Klup

DOESBURG – Vanaf 1 februari kunnen kinderen van drie tot en met zes jaar in Doesburg terecht bij Kangoeroe Klup, een initiatief van de korfbalbond om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met een sport. Korfbalvereniging Rivalen introduceert dit nu in Doesburg.
Tijdens de trainingen gaan de kinderen op speelse wijze aan het werk met ballen, hoepels, knuffels en ballonnen. De training is van 15.00 tot 16.00 uur in de gymzaal aan de Armgardstraat. Nu wordt er binnengetraind, maar van april tot en met september wordt er lekker buiten getraind. De kinderen kunnen drie keer gratis komen sporten. Daarna bedraagt de contributie 7 euro per maand.

Corine Baars, tel. 0313 – 472351
www.rivalen.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.