Home / Rheden / Woningbrand in Rheden

Woningbrand in Rheden

RHEDEN – In een woning aan de Thomassenweg in Rheden, heeft vrijdagmiddag rond 16.30 uur brand gewoed. De bewoner raakte daarbij licht gewond – aard van de verwondingen is nog niet bekend – en hij werd voor controle met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Vermoedelijke is tijdens het koken brand ontstaan in de keuken. De brandweer had het vuur snel onder controle. Bij de brand was sprake van grote rookontwikkeling. De seniorenwoning heeft rook- en roetschade. Over de precieze oorzaak van de brand moet nader onderzoek uitsluitsel bieden. De brand trok grote belangstelling van omwonenden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.