Home / De Steeg / Auto’s door gladheid van de weg

Auto’s door gladheid van de weg

DE STEEG / DIEREN – Een plotselinge verlaging van de temperatuur in de gemeente Rheden, zorgde voor gladheid op de wegen vrijdagavond. Op zowel de Doesburgsedijk in Dieren als op de Hoofdstraat in De Steeg gleden auto’s van de weg en kwamen onder aan het talud tot stilstand. Tegenover het gemeentehuis in De Steeg gleed een auto na eerst een boom te hebben geraakt, 15 meter een helling af en kwam in de ondergelopen uiterwaarden van de IJssel terecht (foto’s). De inzittenden van beide voertuigen zijn door ambulances meegenomen voor verder onderzoek. De auto’s werden afgesleept.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.