Home / Rozendaal / Play-in Rosendaalsche Kapel

Play-in Rosendaalsche Kapel

ROZENDAAL – De Koninklijke Rosendaalsche Kapel houdt zaterdag 3 maart een play-in in het oefenlokaal aan de Rosendaalselaan. Dit is een openbare oefenmiddag voor zowel leden als andere muzkanten. De muzikale leiding is in handen van de dirigent, Michel Jalink.

De Rosendaalsche Kapel krabbelt op na een droevige periode. Eind december 2010 overleed Jan Raggers, die vijftien jaar lang als dirigent de vereniging leidde. Al in februari werd Michel Jalink gevonden, die de taak op zich nam. Hij leidde de muzikanten gedurende het afgelopen jaar terug naar het vertrouwde speelplezier. Dit speelplezier wil de Rosendaalsche Kapel delen met andere muzikanten in de regio.
De play-in begint op 3 maart om 09.00 uur met een kennismaking, koffie en thee en een eerste inblaasronde. Vervoglens wordt een muziekstuk ingestudeerd door alle deelnemers. Aan het eind van de middag geven de muzikanten een klein concert wat datgene dat zij gedurende de dag hebben ingestudeerd. Hierbij zijn ook andere belangstellenden welkom om te komen luisteren
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.