Home / Empe / 3 Jubilarissen Vrouwen Actief

3 Jubilarissen Vrouwen Actief

EMPE – Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen Actief Empe Tonden in ’t Oortveld in Empe zijn drie jubilarissen gehuldigd. Mevrouw van der Wal – Jansen was vijftig jaar lid, mevrouw Willems Konijnenberg veertig jaar en mevrouw Timmer Schoenmaker vijfentwintig jaar. alledrie kregen ze een aandenken en een schoofje tulpen. Mevrouw van der Wal werd benoemd tot erelid en ontving een oorkonde wegens haar vijftigjarig lidmaatschap.

Ook stond de verkiezing van het bestuur en de kascommissie op het programma. De zeven zittende bestuursleden werden allen opnieuw gekozen. In de kascommissie werden gekozen Maartje Derks en Betsie Lammers Buunk. Annie Kloppers van de Brink was aftredend.
Na het officiële gedeelte werd er een bingo gespeeld.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.