Home / Doesburg / Herenselectie DWV heeft weer trainer

Herenselectie DWV heeft weer trainer

DOESBURG – Na een zoektocht van bijna een jaar heeft Watersportvereniging DWV uit Doesburg aan het begin van 2012 een overeenstemming bereikt met een nieuwe hoofdtrainer / coach voor het seizoen 2012 / 2013. Hans van ’t Hul, nu nog hoofdtrainer bij DWK – Barneveld, staat vanaf augustus langs de badrand in Doesburg. Van ’t Hul heeft er nooit een geheim van gemaakt erg fan te zijn van DWV en met name van de heren 1 selectie. “Het is een jonge dynamische ploeg, met veel snelheid, potentie en wilskracht. Dit vertalen ze in hun spel en zo jagen ze tegenstanders de stuipen op het lijf in zwembad Den Helder”, aldus de nieuwbakken trainer.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.