Home / Velp / Velpse aangehouden na diefstal en overtreden winkelverbod

Velpse aangehouden na diefstal en overtreden winkelverbod

VELP – In een winkel aan de Hoofdstraat in Velp heeft de politie woensdagochtend een 62-jarige vrouw uit die plaats aangehouden wegens winkeldiefstal. De vrouw zou ook een eerder aan haar opgelegd winkelverbod hebben overtreden.

Personeel van de zaak betrapte de Velpse toen ze een maaltijd en een komkommer niet had afgerekend. Bovendien werd ze herkend van een eerdere winkeldiefstal waarvoor ze een winkelverbod had gekregen. De Velpse moest mee naar het politiebureau maar weigerde een verklaring af te leggen. Ze is in verzekering gesteld.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.