Home / Hoenderloo / Drietal in Hoenderloo aangehouden voor diefstal postpakketje

Drietal in Hoenderloo aangehouden voor diefstal postpakketje

HOENDERLOO – De politie heeft woensdag een man en twee vrouwen uit Apeldoorn aangehouden voor diefstal van een postpakketje bij een winkel in Hoenderloo. De diefstal vond begin in januari plaats en na onderzoek kon het drietal gisteren worden aangehouden.

Een man en twee vrouwen kwamen eind december een winkel binnen aan de Paalbergweg in Hoenderloo om een postpakketje op te halen. Het drietal kon het pakketje niet betalen, waarna ze de winkel verlieten. Begin januari kwam het trio terug in de winkel. De man en één van de vrouwen leidden het personeel af, waarna de andere vrouw het pakketje pakte en de winkel verliet. Ook de andere twee gingen er vandoor.
De politie stelde een onderzoek in naar de verdachten. Woensdag werd een echtpaar en hun meerderjarige dochter uit Apeldoorn aanhouden voor dit feit. Het drietal is op het politiebureau verhoord en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.