Home / Velp / Nu extra jubileumkorting bij Arke Velp

Nu extra jubileumkorting bij Arke Velp

VELP – Arke Velp is alweer vijftien jaar gevestigd aan de Overtuin. Reden voor het reisbureau om klanten een leuk extraatje te geven. Naast de vroegboekkorting en flitskorting, krijgen boekers nog tot en met 15 februari 25 euro extra korting.

“Vroeg boeken heeft alleen maar voordelen”, vertelt manager Wim Veerman van Arke in Velp. “Je hebt nog alle keus en het is eigenlijk altijd voordeliger. Mensen denken vaak dat een lastminute goedkoper is, maar dat gaat alleen op als je toevallig een leuke aanbieding treft en geen specifieke wensen hebt wat betreft bestemming. Als je vooraf hebt bedacht waar je heen wilt, is het gewoon slimmer om er op tijd bij te zijn. Vliegtuigstoelen worden duurder naarmate de beschikbaarheid daalt en als er veel vraag naar zonreizen is, zoals vorig jaar, worden die op het laatste moment weinig goedkoper. Daarnaast krijg je nu vroegboekkorting, flitskorting en 25 euro extra korting van ons eigen reisbureau. Daarbij: wie nu boekt, kan zich vast op de vakantie gaan verheugen.” Tijdig boeken kan ook voor late beslissers goed uitpakken. “Wie spijt krijgt van de keuze, kan gebruik maken van de gratis vakantieomruilgarantie. Tot tien weken voor vertrek mag je nog van gedachten veranderen”, aldus Veerman.

Hoewel het tegenwoordig eenvoudig is om via internet te boeken, maken nog steeds veel mensen gebruik van de service die een reisbureau biedt. “Zeker als je specifieke wensen hebt of nog niet precies weet waar je heen wilt, kunnen wij je goed van dienst zijn. We hebben kennis van onze bestemmingen en kunnen goed adviseren. Mijn collega’s en ik hebben samen meer dan honderd jaar ervaring in de reisbranche. En, om een misverstand uit de wereld te helpen, de reizen kosten bij ons precies hetzelfde als op internet. Je krijgt er alleen een stukje service bij”, legt Wim Veerman uit. Overigens is Arke een all-round reisbureau, dus kunnen er reizen worden geboekt van alle bekende reisorganisaties. Of het nou om een kant en klare pakketreis of een zelf samengestelde rondreis gaat, Arke regelt alles tot in de puntjes. En nu ook nog eens met extra kortingen!
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.