Home / Eerbeek / Expositie Volkssterrenwacht in bieb Eerbeek

Expositie Volkssterrenwacht in bieb Eerbeek

EERBEEK – De hele maand januari is in de bibliotheek in Eerbeek een expositie te zien van Volkssterrenwacht Bussloo. De medewerkers van de sterrenwacht zijn al 35 jaar lang bezig de sterrenkunde bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Daarnaast krijgen amateursterrenkundigen de mogelijkheid hun hobby uit te oefenen. Iedere vrijdagavond is de sterrenwacht geopend voor publiek. Er worden regelmatig lezingen gegeven, waarvan de onderwerpen zo goed mogelijk aansluiten op de actualiteit. Zo staat op 10 december de ruimtereis van André Kuipers naar het ISS op de agenda.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.