Home / Beekbergen / Informatieloket voor senioren in de Hoge Weye

Informatieloket voor senioren in de Hoge Weye

BEEKBERGEN – In de Hoge Weye in Beekbergen is onlangs het serviceloket van WSG Beekbergen – Lieren van start gegaan. Iedere donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen ouderen terecht voor hulp bij de problemen waar zij tegenaan lopen.

WSG staat voor Woon Service Gebied, een instantie ter ondersteuning van ouderen, gerund door Wisselwerk. De eerste activiteit van WSG Beekbergen – Lieren is het serviceloket in de Hoge Weye. Senioren blijven langer op zichzelf wonen. Dit kan met een beetje hulp meestal prima, ondanks de ouderdomsklachten die onherroepelijk de kop op steken. WSG geeft advies bij het vinden en verkrijgen van beschikbare hulp. Het loket in Beekbergen wordt bemand door twee medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid. Ze beschikken over een groot netwerk en met behulp van internet kunnen zij instanties benaderen en oplossingen zoeken voor problemen die zelfstandig functioneren belemmeren. Er is geen enkele voorwaarde om eens geheel vrijblijvend om advies te vragen. De privacy is absoluut gewaarborgd.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.