Home / Rheden / Maarten van de Enk wint oliebollencup

Maarten van de Enk wint oliebollencup

RHEDEN – Maarten van de Enk is de grote winnaar van de oliebollencup van TTV Slagvaardig in Rheden. In vier vijfkampen is er gestreden, met voorgift, zodat ook minder sterke spelers een kans kregen. Al snel was duidelijk dat dit jaar geen topspeler de beker zou veroveren. In de vijfkampen tussen de sterkste spelers waren die al snel uitgespeeld. Al snel werd bekend dat Maarten van de Enk en Leon Smeltink de finale zouden gaan spelen. Leon wilde een sportieve wedstrijd en liet zijn recht op 4 punten voorsprong vervallen. Hij was ook zeer tevreden met zijn tweede plaats. Maarten mocht de wisselbeker in ontvangst nemen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.