Home / De Steeg / Kraamverhuur Markt op Steeg

Kraamverhuur Markt op Steeg

DE-STEEG – Op de vernieuwde Amaliahoek in De Steeg wordt zaterdag 21 april voor de derde maal Markt op Steeg gehouden. De nadruk van deze markt ligt op het gebied van creativiteit, hobby, brocante en cultuur. Particulieren die hun spulletjes willen verkopen, zijn welkom, evenals verkopers van planten en bloemen. Tijdens de Markt op Steeg zijn er nevenactiviteiten in de vorm van muziek en een kinderprogramma. De kraamhuur bedraagt 25 euro, een grondplaats van 4 meter kost 12,50 euro. Inschrijven kan bij Els Brandsen, tel. 026-4951194, elsbrandsen@hotmail.com of bij Henk Steinvoort, tel. 026-4955252, stein@planet.nl. Op 21 april wordt de Amaliahoek ook officieel geopend.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.