Home / Doesburg / Aanbod van de Schilderschool

Aanbod van de Schilderschool

DOESBURG – De Schilderschool in Doesburg biedt een afwisselend programma. Het Open Atelier is er om samen te schilderen en andere amateurs te ontmoeten op dinsdag tussen 09.00 en 15.00 uur. Maatwerk is persoonlijk les in een kleine groep van acht tot tien deelnemers. Dit is van 09.30 tot 11.30 uur. In de basiscursus leren de deelnemers alles over de opbouw van een schilderij. Het werk wordt aan het eind van de les nabesproken met medecursisten. In de Veertigdagentijd start Schilderen vanuit Stilte, een serie van vijf avonden op weg naar Pasen. De eerste stilteavond is op woensdag 29 februari van 20.00 tot 22.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.schilderschool.info of bel met 0313-438470.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.