Home / Regio / Natuurmonumenten zoekt promotievrijlligers

Natuurmonumenten zoekt promotievrijlligers

REGIO – Natuurmonumenten is op zoek naar nieuwe promotievrijwilligers. Mensen die enthousiast zijn over de Gelderse natuur, makkelijk contact maken en het gezicht willen worden van de organisatie, zijn zeer welkom om Natuurmonumenten te vertegenwoordigen bij promotionele activiteiten in Gelderland.
 
De vrijwilligers worden gastheer of –vrouw namens Natuurmonumenten in druk bezochte natuurgebieden in Gelderland, zoals het Nationaal Park Veluwezoom, Planken Wambuis, Kasteel Hackfort en het Bergherbos. Ze informeren bezoekers over de natuur en Natuurmonumenten. Ook tijdens evenementen als het Hackfortfestival, het Oogstweekend en de Posbankloop kunnen de vrijwilligers worden ingezet.
Natuurmonumenten biedt deze mensen een goede begeleiding, mooie werkomgeving en werkzaamheden waarbij de vrijwilligers veel kunnen leren. Tijdens de inwerkperiode leren zij de benodigde vaardigheden en specifieke kennis.

Tonnis Boersma, tel. 026-3523453 of 06-10225298
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.