Home / Bronkhorst / IPV tevreden met duurzame ontwikkelingen

IPV tevreden met duurzame ontwikkelingen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft lokale partij IPV teruggekeken naar 2011 en vooruitgeblikt naar 2012. Er is al veel bereikt op het gebied van duurzaamheid, vindt IPV. Het programma duurzaamheid is verder ontwikkeld, de interne dag over duurzaamheid was een groot succes en er ligt een nota duurzaam inkoopbeleid. Vanaf 2013 wordt 100 procent duurzaam ingekocht. Het nieuwe gemeentehuis wordt geheel duurzaam gerealiseerd. In 2012 blijft IPV zich richten op tal van activiteiten, die betrekking hebben op duurzaamheid, waaronder de lokale duurzame energiecoöperatie en industriewater Eerbeek. Ook op andere gebieden kijkt IPV terug op een jaar met veel ontwikkelingen, zo staat het WMO-beleid nog fier overeind. Er moeten veel keuzes gemaakt worden komend jaar, als het aan IPV ligt met een sociaal en groen gezicht.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.