Home / Doesburg / Computercursussen in Buurtacademie Doesburg

Computercursussen in Buurtacademie Doesburg

DOESBURG – In Sociaal Cultureel Centrum De Linie in Doesburg beginnen maandag 23 januari computercursussen voor volwassenen. Er zijn nog plaatsen vrij en voor wie nog niet veel met de computer heeft gedaan, is de Basiscursus Computergebruik aan te raden. Deelnemers leren werken met de muis en met het toetsenbord. Verder leert u de programma’s van ‘bureau-accessoires, te gebruiken, gegevens van het ene programma naar het andere te kopiëren en om te gaan met bestanden en mappen. In het leslokaal staan computers voor u klaar, maar u mag ook uw eigen laptop gebruiken.
Voor wie al een beetje met de computer om kan gaan is er een cursus waarin u leert werken met Internet, Internetbankieren en e-mailen.
In februari start een computercursus Omgaan met foto’s. Hét probleem voor veel mensen die foto’s op hun computer hebben staan is deze foto’s terug te vinden en waar nodig anders in te delen. Na het volgen van deze cursus zal dat geen probleem meer zijn.
De cursussen worden overdag gegeven in Sociaal Cultureel Centrum De Linie in Doesburg. Meer informatie over lestijden en kosten bij de docent: Aaltje van Roekel, 0316 – 52 45 36; e-mail aaltjevanroekel@hetnet.nl. In Sociaal Cultureel Centrum De Linie in Doesburg liggen inschrijfformulieren met informatie over de cursussen.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.