Home / Velp / FC Presikhaaf wint Bumé Zilveren Baltoernooi

FC Presikhaaf wint Bumé Zilveren Baltoernooi

VELP – FC Presikhaaf is zondag op een zonovergoten sportpark Pinkenberg, onder het toeziend oog van honderden toeschouwers, winnaar geworden van het Bumé Zilveren Baltoernooi. De ploeg van hoofdtrainer Dennis van Beukering was in de finale met 3-1 te sterk voor hoofdklasser Sv Babberich/Liemers.

In de wedstrijd om de derde plaats was VVO duidelijk de betere in het plaatselijke onderonsje met Sc Veluwzoom. De ploeg van trainer Dave de Jong, hoofdtrainer van VVO, won na een 3-1 ruststand met 5-3.

VVO had vrijdagavond met 4-0 verloren van sv Babbberich. Sc Veluwezoom was die avond kansloos geweest tegen Presikhaaf: 1-8. Als beste speler van het toernooi werd JanWalter van Vloten van VVO uitgeroepen. Hij kreeg als herinnering een prachtig aandenken.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.