Home / Velp / Silver Ball A1 bij VVO gewonnen door Leones

Silver Ball A1 bij VVO gewonnen door Leones

VELP – Het Silver Ball toernooi van 14 januari bij VVO was erg geslaagd. De vier deelnemende teams, VDZ, DVC’26, Leones en VVO hebben op sportieve wijze om de winst gestreden.

Rond 11.00 uur was iedereen aanwezig en kon Daan Appels het toernooi officieel openen, direct gevolgd door de loting voor de wedstrijden. Op een gezellig sportpark, met regelmatig een lekker zonnetje, werd om 12.00 uur begonnen aan de eerste wedstrijd, VDZ – DVC’26, gewonnen door VDZ. Wedstrijd twee, VVO – Leones, werd gewonnen door Leones. Hiermee was was de finale ook bekent: VDZ – Leones.
VVO kon na haar wedstrijd meteen weer aan de bak om aan te treden tegen DVC’26 voor de strijd om de 3e en 4e plaats, gewonnen door VVO.
De finale, een gelijkwaardige wedstrijd, werd na twee keer een half uur aantrekkelijk voetbal afgesloten met een gelijke stand en moest door strafschoppen beslist worden. Uiteindelijk wist Leones de winst naar zich toe te trekken door een kat-achte redding van hun keeper.
De prijsuitreiking werd gedaan door Daan Appels. De sportiviteitsprijs werd door de twee KNVB-scheidsrechters, te weten Bas Kaptein en Miackel van Leeuwen, werd toegekend aan VVO, een schitterende Zilveren bal.

De organisatie beadnkt de sponsors van dit toernooi: Burghouwt Bouwbeslag, Brasserie Hugo’s, Veldman Sport, Cafe "t Pintje en Cafe de Sok.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.