Home / Eerbeek / Lessen Kiemm gestart

Lessen Kiemm gestart

EERBEEK – Op alle Eerbeekse scholen zijn onlangs de lessen Kiemm van start gegaan. Professionele docenten van Kiemm (Kinderen in Eerbeek maken Muziek) hebben de kinderen uit groep zes kennis laten maken met diverse soorten muziekinstrumenten. Ieder kind kan straks een keuze maken voor een blaasinstrument dat hij of zij mee naar huis mag nemen. Kiemm schaft om die reden meer dan 100 muziekinstrumenten aan. Elke groep zes vormt straks orkest, ofwel blazersklas. Al die blazersklassen geven in juni een concert voor HKH prinses Maxima.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.